BVC-beskök nr 15

Strax efter Elins ettårsdag var det dags för ett besök på BVC igen. Denna gång var det vaccinering som stod på schemat. En spruta i varje ben blev det. Det blev även vägning och mätning som vanligt och nu når lilla damen 73,5 cm och väger 10 680g. På två månader har hon alltså gått upp 300g och vuxit 1,5 cm. När hon var pytteliten var det ju så mkt hon växte på en vecka nästan. Det är iaf skönt att det går lite långsammare nu, tycker hon är tillräckligt tung att gå o bära på....

Elin ett år!!!

I lördags morse, den 27/11 klockan 08.09 blev Elin ett år. Förstår inte att det gått ett helt år sedan jag låg där på förlossningen o trodde jag skulle dö, även om det inte är helt kristallklart så kommer jag ihåg allt. Det var även väldigt jobbigt ett bra tag efter vi kom hem från BB, men guess what?! Det var det värt. Nu har vi ju världens mest underbara prinsessa, även om hon trotsar oss ibland.

Elin då och nu :P


I lördags väckte vi henne med skönsång o paket.


Massor med paket.


När man fyller ett måste man ju ha kalas. Mormor & morfar, farmor & farfar, alla fastrarna med respektive o så kusinerna förståss ville gratta Elin på ett-årsdagen.


På kalas måste man ju givetvis ha tårta med ett ljus i.


Tårtan föll väl inte damen riktigt i smaken, men kanelbullarna var mums. Kan ju inte vara annat när de bakas i bullfabriken i Loftahammar hemmavid.

RSS 2.0