Dubbelbokad

Så det kan bli när man lever utan kalender.....oftast har man ju inte så mycket att göra om dagarna att det krävs en kalender för att komma ihåg, men tydligen behöver jag det nu.

För ett par veckor sedan bokade jag in mig för besiktning av bilen fredagen den 9/4 klockan 14.30. Idag fick jag äntligen tummen ur och bokade in mig för en klippning, nästa fredag klockan 14.00. Så långt, inga problem. Problemen uppstod när jag insåg att nästa fredag och fredagen den 9/4 är samma dag!!!

Hur löste jag problemet, jo givetvis bokade jag om besiktningen (klippning är ju mkt viktigare :-) ). Så nu ska jag besikta bilen samma tid fast två veckor senare.

Potatis är gott

Idag åt vi korv och potatismos till middag och då passade jag på att göra en liten smakis till Elin. Kokt potatis, mosad i olja och bröstmjölk visade sig vara en höjdare det med. Elins "mugg" med vatten är oxå en höjdare, den innehåller inte bara nåt att dricka utan är även rolig att leka med medan jag o Micke äter.

Vaggan urvuxen

Nu har Elin blivit ännu större, så stor att vaggan har ersatts av spjälsängen. Jag har kommit på henne ett par gånger med att hon lägger ena foten uppe på kanten på vaggan och det var avgörande (har sett hur gulligt ut som helst men inget jag lyckats fånga på bild).

Det blev lite omflyttande av garderober o annat i vårat sovrum och i klädkammaren innan vi hittade en bra plats för spjälsängen. Vaggan agerar numera som husrum för alla Elins mjukdjur i hennes rum (fortsätter hon så här med mjukdjuren så lär hon slå mig med hästlängder).

Dessutom tänkte vi byta ersättning (till BabySemp) nu när Elin bara fått bröstmjölk under ett par veckor, detta för att hon bajjar bättre av den. Vi hade en oöppnad påse i skåpet sedan Elin var nyfödd som vi använde, men se det gick inte. Den nygamla ersättningen föll inte alls damen i smaken, det var ett trugande för att få i henne litegrann.

Igår när jag var och handlade så köpte jag ett tetrapack med färdigblandad ersättning för att testa om det var den vanliga Nan som saknades. Visst var det så, den slank ner utan några problem. Så innan vi köper ett helt nytt paket så ska vi se om hon gillar steg 2 som är från 4 månader.


BVC-besök nr 10

Idag tog vi bärsjalen och gick ner till BVC och denna gång var det ett ordinarie BVC-besök och på schemat stod vikt och matprat. Sedan förra veckan hade Elin gått ner 5g till 6650g, vilket inte är konstigt med tanke på hur mycket hon har bajjat sedan dess. Däremot blev jag lite fundersam när hon sa längden, 62cm. Det innebär att Elin skulle ha vuxit ytterligare 1,5cm på en vecka....litar nog inte helt på längdmåtten måste jag säga. Det är ju så mycket som kan variera; hur bestämd jag är när jag håller huvudet mot kanten, om Elin går med på att sträcka ut fossingen och hur mycket BVC-tanten drar.

Vi fick även med oss en liten tunn bok, snarare ett häfte, med hur man gör purér på bästa sätt och vad man ska tänka på när man börjar ge smakportioner. Så nu är det bara för pappan att laga lite mat till Elin och frysa in. Det finns ju även små burkar i affären som man kan köpa med färdiga puréer i.

Jag sitter/Elin 4 månader

Nu sitter jag utan hjälp, iof sig bara kort-korta stunder, men ändå. Mamma brukar hjälpa mig att titta åt rätt håll så jag inte tappar balansen. Huvudet är fortfarande jättetungt så det är så lätt att man tippar över.


PRO-stämma?

Nej, det var vår bostadsförening som hade årsstämma. Ikväll har vi varit på vår första årsstämma och det var en upplevelse. Först gjorde vi en entré som heter duga med barnvagn och allt. Trots att vi tyckte att vi var i god tid före mötet så var vi nästan sist ändå. Hela salen var full med pensionärer, minst ja säg säkert 70+ i åldern, och alla vände sig om när vi klev in.

Sedan när det var dags för val av nya styrelseledamöter osv så blev förslagen samma som tidigare år, varför ändra på något (vår förening i ett nötskal). Dock fick vi reda på att trapphusen skulle målas hela vägen upp, inte bara första planet som det varit ett bra tag nu.

Sedan kunde jag inte hålla igen munnen, utan var bara tvungen att ställa frågan om en hemsida. Tror att det är viktigt för att locka hit lite yngre folk, vilket behövs. Styrelsen tyckte nog att det var ett bra förslag och undrade om jag kunde fixa något och för att få in en fot i haranget här så tackade jag ja. Det här ska bli spännande. Sedan frågade styrelsen hur många som hade datorer hemma och förutom vi så blev det nog 2-3 händer som sträcktes upp i luften. Totalt var vi 38 st idag på stämman....

Elin har bajjat :-)

Det var sent igårkväll som Elin bestämde sig för att nu är det dags. Hon satt i babysittern i badrummet och tittade på när jag duschade (tydligen är det väldigt spännande för en bäbis). Hon har nyligen upptäckt att hon kan göra läten och satt o lekte med sin röst. Helt plöstligt avslutades lätena med ett grymtande och eftersom jag stod i duschen hörde jag inte om det kom något i blöjan.

Micke kom in i badrummet för att hämta Elin och göra henne natteklar. Väl inne i Elins rum ropar Micke på mig....Elin hade bajjat, så nu blir det ingen farbror doktorn för Elin. Efteråt insåg Micke och jag vad vi gjort för fel eftersom hon inte ville bajja, jag o Micke gör ju nr 2 på toaletten så varför skulle inte Elin göra det....hihi.

Nya hemmafrun?

När jag bar runt Elin på BVC idag så gick jag och läste på tidningsframsidor. En rubrik på en tidning löd "80-talsmamman, nya hemmafrun....vart tog lattemamman vägen?". Är det så att vi skämmer bort våra män alldeles för mycket? Dum som jag är vill jag alltid ha saker och ting på mitt sätt, vilket gör att det oftast är jag som gör som jag vill. Jag måste verkligen släppa taget och kontrollen och tycker att jag lyckas mer och mer.

Men, det är nog redan försent. Jag har nog skämt bort Micke lite för mycket under de här månaderna. Det är oftast jag som tvättar, hänger och viker Elins kläder. Det kan jag ta för att jag är hemma för att ta hand om Elin (jag är inte hemma för att vara hemmafru), men allt det andra som; i och urplockning ur diskmaskin, undanplockning av alla prylar och för att inte tala om alla kläder som ligger överallt. Nu menar jag inte att Micke inte hjälper till hemma för det gör han och han har verkligen varit ett toppenstöd och tagit hand om oss under de två första knackiga månaderna, men jag vet inte hur jag ska göra för att han ska förstå, se saker och ting från mitt håll.

Jag har en dröm om att kunna bjuda hem folk spontant utan att behöva springa runt och panikstäda. Den drömmen tänker jag inte ge upp. Jag är lite rädd, kommer vår lägenhet att se ut som en soptipp och ett praktexempel för "Rent hus" om jag börjar hitta på saker om dagarna med Elin. Varför skulle inte Elin och jag kunna gå till öppna förskolan två ggr i veckan och babysim en gång i veckan? Jag trivs inte heller i röran som vi har skapat hemma emellanåt. Oftast är det så att jag hjälper till. Min allra barnsligaste sida kommer fram "varför ska jag göra si när han gör så".

Jag inbillar mig att allt skulle vara annorlunda om vi bott i Göteborg, min hemmaplan, men frågan är om det skulle vara det? Hade jag varit en mer lattemamma? Visserligen händer det mer i götet än vad det gör här, men hade jag verkligen vågat ge mig ut tidigare bara för att vi bott i Gbg? Jag tror inte det, utan att jag hade nog suttit i samma sits som jag gör nu och skämt bort min hårt arbetande fotbollsspelande man....

BVC-besök nr 9

Idag har vi varit på BVC. Det blev ett sånt där besök som alla föräldrar helst vill undvika (säger mamma), besök på öppen mottagning. Mamma ringde BVC imorse på telefontiden och berättade läget att jag inte bajjat sen förra fredagen. BVC-tanten frågade då om jag ammades och tyckte att vi kunde komma ner när de har öppen mottagning så att jag kunde få lavemang.

Innan tanterna började spruta läskiga saker i min rumpa så blev jag vägd och mätt som vanligt. Jag var 60,5 cm lång och vägde 6655g. Är fortfarande lite kort för normalkurvan, men nu ligger jag på normalkurvan för vikten. Mamma säger att mitt huvud ser smalare ut nu, och det kanske har med det o göra.

Sedan kom en tant o sprutade lavemang i min rumpa, det var inte skönt alls. Inte nog med det, hon tog ett par tops o pillade i rumpan för att jag skulle bajsa. Det var så läskigt så och jag bara skrek o skrek. Mamma höll mig i handen o pratade tröstande med mig, som om det skulle hjälpa. Så istället för att trycka ut bajset så knep jag igen för det var ju så läskigt. Mamma och jag fick sen gå runt i väntrummet och titta på alla planscher o figurer, men jag bajsade inte ändå. Tillslut fick vi gå hem och då var jag så trött så trött att jag somnade så fort mamma lade mig vagnen.

Har jag inte bajsat till klockan åtta imorrn bitti så ska mamma ringa till BVC och BVC-tanterna ska ringa och prata med barnmedicin, så då kanske jag måste gå till sjukhuset.

Ha-begär

Elin har fått ett sådant ha-begär. Nu ikväll kom hon på att hon vill ha ett par Converse-skor och innan har hon tjatat om att hon vill åka till Ullared för att köpa lite kläder. Hon har nämligen tröttnat på bli påtvingad byxor i storlek 50 (pösig modell som inte ser pösig ut på henne) forfarande. Detta händer dock bara när mamma eller pappa inte tvättat de två par byxor Elin har i storlek 62. Dessutom har de fått in ett lass med Hello-Kitty-kläder till småttningarna idagi Ullared,  o de giller ju Elin.

Det var de här skorna Elin såg på tvn förut (bilden är från Stadium).

CONVERSE ALL STAR HI CRIBS NAVY


Sova borta

Nu har vi faktiskt fått Elin att somna borta (sova för natten) två gånger, även om det tar lite längre tid än hemma. Eller första gången var det ju faktiskt faster Elinors förtjänst då hon tillslut slocknade i Linus vagn. Det var i fredags när vi var bjudna på middag ut på Stocken vilket var hur trevligt som helst. Vi får passa på o tacka för allt gott vi fick o äta o dricka och hjälpen med Elin.

Igår var vi på födelsedagsfest hos Johan, han blev lika gammal som jag lr iaf i ett par månader. Efter tårta o glass (för mig) så var Elin så trött så trött, men kunde inte somna i sin vagn. Tillslut gick vi och ammade i Johan o Sofias säng på övervåningen, vilket gjorde att hon kunde slappna av o somna. Sedan när hon sovit i en timma blev vi hemkörda för att de andra skulle gå ut. Jissus vad ilsk hon blev när hon inte fick sova ifred. Det var likadant i fredags när vi skulle klä på henne för att åka hem. Det här med att få en ny torr blöja var inte uppskattat det heller, men det gick snabbt över o hon somnade som en stock igen när vi kom hem. Imorse vaknade hon inte förrän klockan åtta.....lyx med sovmorron :-)

Förresten, det har inte kommit nåt bajs i blöjan än.....all time record!!!

Hur gör man...

...för att få gamla tanter o gubbar att förstå att när man har små barn måste man kunna öppna bildörren helt för att få in småttingarna? Vi har nu äntligen bytt plats på motorcyklarna och bilen i garaget. Detta för att platsen där motorcyklarna stod är bredare, men man måste backa in (alltid nåt). Tanten som har platsen brevid den "nya" bilplatsen var där när vi gjorde flytten. Vi förklarade läget, att vi behöver myyyycket plats för att få i och ur Elin, dessutom hade vi Elin i babyskyddet med oss.

Tydligen var det något som inte gick in i hennes huvud, eller oxå hade hon glömt sätta på hörapparaten trots att hon klarade av konversationen. Idag när jag skulle åka till Trollhättan hade hon parkerat sin bil på linjen mellan våra bilar, vilket gjorde att jag inte fick upp dörren helt trots att jag parkerat så nära väggen som möjligt att jag knappt tar mig i och ur bilen.

Inte nog med det, när jag kom hem efter ha knölat med vagn o urtagning med Elin så ställer sig en gubbe med sin bil framför utgången ur garaget. Detta gjorde att jag inte kom förbi med vagnen. Han såg både mig o vagnen innan han ställde sig där bör tilläggas. Jag ber lite snällt om han kan flytta lite på bilen så att jag kan komma ut ur garaget. Får då frågan "Kommer du inte förbi?". I mitt huvud rörde sig tankar som "Jo, jag gör detta bara för att jävlas och vara besvärlig".

Jag är riktigt trött på alla tanter och gubbar som bor här, allt ska vara som det alltid varit och det är jättebra....urk!!

Jag har gjort det....

....kört på någon avsiktligt med barnvagnen *lite generad*. Det var igår när vi skulle panta flaskor och burkar på Supermarket. Där är det en liten separat panthall (lr vad man nu ska säga), med en egen entré (trångt som sjutton). Trots ett ursäkta och ett par harklingar så stod denne mannen helt oberörd pantandes (hoppas han inte var döv för då får jag dåligt samvete). Aja, han fick en lätt liten touch av vänster framhjul på sin högra häl och tog genast ett steg åt sidan. Jag log, sa tack och ställde mig o pantade *oskyldig* :-)

Helt plötsligt har man fått ett annat perspektiv, tidigare har det varit jag som blivit påkörd och hatat den j-vla satkärringen bakom handtaget på barnvagnen. Nu står man där själv och är en påkörande satkärring :-P

Det roligaste är nog ändå när man möter ett gäng osäkra tonårskillar (tjejer går oftast inte i så stora gäng). Det är som om de inte vet vilken sida om barnvagnen de ska passera på och bestämmer sig i sista sekunden för att inte bli påkörda. Då tar de nästan snavben, antingen på sig själva eller på någon kamrat som går vid sidan om.

Tjejerna som oftast går två och två eller tre är inte så dåliga de heller. De tror oxå att man kan gå igenom en barnvagn. Ibland kan man få riktigt sura blickar för att man inte vill ut i gatan med barnvagnen och deras led i bredd bryts. Måste säga att jag är ganska fascinerad och principfast som jag är vägrar jag flytta på mig, barnvagnar har företräde (lr så blir man påkörd o det kan göra ont...hehe), om det inte är nån stackare med käpp eller rollator förståss (man får inte göra sig ovän med grannarna).


Första smakisen

Igårkväll fick Elin sin första smakis (som vi givetvis filmade). Två små skedar med katrinplommonpuré. Detta trots att det är 10 dagar kvar till hennes 4-månadersdag (man ska ju inte ge smakisar förrän de är 4 månader). Eftersom vi inte fått någon direkt respons från BVC, utan att allt är normalt "äter de bara bröstmjölk kan de bajsa var tionde dag", så vi tänkte att vi chansar. Nu har jag inte sovit på två nätter eftersom Elin vaknar i snitt en gång i timmen och gnäller då hon inte bajjat sedan i fredags (det är rekord). Dessutom verkar hon gilla katrinplommonpuré :-)

Hon gnällde varken mer eller mindre inatt, så för en stund sedan fick hon lite mer katrinplommonpuré och då såg hon ut så här.Här har vi Elin full av förväntan


Mamma, kan man verkligen äta det här?


Mmm, gott....ge mig mer!!


Det där var smaskens!


Jippiiii...

....jag har fått på mig ett par jeans, som inte är mammajeans eller pösjeans. Det är nog en bit kvar till mina favvojeans, men nu känns det som om man är på rätt väg. Dessutom var jag ute på Torp igår och köpte en ny amningstopp (är så trött på svart o vitt) i storlek S istället för M som jag har tidigare. Är riktigt trött på alla pöskläder. Först hade man pöskläder för att dölja magen, sedan för att magen bara fick plats i pöskläder och efter Elin föddes så var det fortfarande pöskläder som gällde då inget annat passade, men nu....here I come i tajta snygga kläder (lr nästan iaf). Visserligen har jag en liten mage kvar, men det gör inte så mycket. Det tog ju 9 månader för huden att töja ut sig, så då får man väl räkna med att det tar lika lång tid för den att dra ihop sig ;-)

Nu greppar jag

I onsdags i förra veckan satt Elin i babysittern och kikade som vanligt på figurerna som dinglar framför henne. Någon tanke måste hon ha fått för helt plötsligt satt hon och höll i nalle-figuren. Lite besviken blev hon när hon inte lyckades stoppa nallen i munnen, den satt ju fast. Därefter har hon börjat röra sig mer i babygymmet oxå, inte bar ligga o titta på allt som hänger där. Dock ser man så tydligt vad det är hon vill, men att kroppen inte alltid gör så.....

Ny frisyr?

Är så trött på mitt platta långa hår som bara trasslar sig just nu. Att jag har både permanent och blekning i topparna gör ju inte saken bättre heller. Allt var så underbart under graviditeten, man tappade knappt ett hårstrå. Nu bara dröser håret av skallen, så snart har man väl inget hår kvar....särskilt när Elin greppar så fint i mitt långa hår och bara drar. Vet inte hur många hårstrån jag fått plocka i hennes händer. Man kanske får börja använda hårnät innan Elin börjar spy hårbollar....haha.

Detta har resulterat i att jag surfat efter lite nya frisyrer och här är en jag fastnade för. Lite hänger dock på hur mycket underhåll den kräver varje dag. Tänk er brunt hår och mitt ansikte....skulle detta vara något för mig? Man vill ju varken se för tantig eller barnslig ut....jag som precis slutat visa leg på systemet.....hehe.


Elin hemmakär

Nu är det en sån där dag igen när Elin bara grinar o grinar så fort hon ska prutta. Dagen började dock bra, hon fick sova tills hon vaknade av sig själv vid 10.15 och var på väldigt gott humör. Därefter åt vi frukost och gjorde oss iordning för en lååång promenad (Elin brukar bara vara vaken någon timme innan hon somnar igen efter frukost). Vi tog o promenerade upp mot Bohusgården och sedan hela strandpromenaden och när vi var längst bort så började Elin o grina och slutade inte grina förrän vi kom hem igen. Är hon hemmakär, eller är det bara bubblor i magen?

Vi åt lunch och nu ligger Elin i soffan och försöker sova mellan pruttarna och grinandet. Försöker trösta så gott det går, vad kan man göra? Hade så gärna suttit i solen på vår altan med en kopp varmt kaffe och en bra bok medan Elin sov i vagnen, men det kommer väl sådana dagar de oxå.

Lampbyte på bilen

Idag har jag äntligen fått tummen ur och bytt backlampa på bilen. Har ju åkt omkring med bara en lampa bak länge nu. Vi tog med oss vagnen och åkte upp till Lane där lampbytet var gjort på bara några minuter. Sedan tog Elin och jag en lång promenad och därefter fick Elin ligga kvar o sova i vagnen medan jag satt o solade o Micke grejade med sin gamla bil.

Väl hemma i garaget igen skulle jag bara kolla att den nya lampan fungerade, vilket den givetvis inte gjorde, utan det är fel någon annanstans *djup suck*. Är så trött på att byta lampor på bilen, tycker inte jag gjort annat. Nu är dessutom ena varselljuset dött, för den lampan törs jag inte tänka på ett byte. Är säkert hur knöligt o trångt som helst. Kanske får boka om besiktningen, men det är ju många bilar som bara har en backlampa o varselljuset har ju ingen större funktion när man ändå alltid har halvljuset på....eller?

Igår bokade vi in oss på visning för ett hus, så håll er därifrån!! :-P Köket ser väl inte så jätteroligt ut och badrummet behöver ju göras om, men det är inget som måste göras just precis nu. Hade ju varit trevligt om Micke nu hade fått fast anställning så banken kunde ge oss ett lån. Fast å andra sidan så har vi ju så hög avgift till föreningen där vi bor nu att det i slutändan kanske inte kommer att skilja så mycket. Det är iaf dåligt att Mickes jobb inte kan ge besked, månaden är ju snart slut.

Mjölkfri frukost

Jag har ju inte ätit mjölkprodukter, potatissallad o vissa kakor (trots att de är mjölkfria) på snart ett helt år. Detta är för att det är något fel på min mage. Eftersom jag ammar vill läkaren inte göra något förrän det är avklarat. Detta innebär att jag måste vara mjölkfri ett bra tag till....

Nu har ju Elin haft problem med sin mage, vilket blev bättre då vi slutade ge henne ersättning, men hon är fortfarande väldigt pruttig. Har uteslutit det ena efter det andra för att se om hennes pruttar minskar, men utan resultat. Det enda som återstår är nu sojamjölk, soygurt, sojagrädde och allt annat gott som jag lärt mig äta istället för mjölkprodukter. Sojaprodukterna är ju gjorda på sojabönor o bönor brukar ju göra att man pruttar, så detta är mitt sista desperata försök.

Nu har jag då hamnat i en situation då jag inte vet vad jag ska äta till frukost längre (igen!!). Idag blev det ett glas jos :-P och två mackor, men det är långt ifrån vad jag brukar äta. Har försökt att äta Oatleys mjölkfria produkter, men det är omöjligt och risdrycken är inte så smaskig den heller. Dagis har förstört för mig angående havregrynsgröt, tvinga oss små stackars barn att äta det där.....

Är det någon där ute som kan tipsa mig om en mjölkfri och sojafri frukost?

Första mammaträffen hemma

Då har vi haft första mammaträffen hemma. Det gick ok, var en del småsaker som jag inte tänkt på, som tex mjölk i kaffet o sånt, perfekt värdinna som man vill vara hehe. Vi hade ju en hel drös med potatissallad, rostbiff o kalkon kvar från dopet som jag bjöd på. Tänkte att nu blir vi av med massor....men icke.

Igårkväll kom sms efter sms från mammorna om att de inte kunde komma, så idag var det två mammor här med sina bäbisar (tur att jag inte handlat något speciellt eller bakat). Lite gick åt iaf o nu åker potatissalladen i soporna, någon som är sugen på potatissallad? Jag erbjöd mig att ha träff nästa vecka igen, då de stackarna som var här hade lite tajt om tid (förberedelser till dop och besök). Får se hur många som dyker upp då.

Elin om ett par år....

Så här kommer Elin se ut om ett par år när hon fått lite mer hår.Bilder från dopet


Här har vi morfar (Elins morfar), jag o Elin.


Här får Elin vatten på huvudet.


Här har vi de döpta kusinerna med sina föräldrar.

Nu är Elin dopad

Puh, vilken dag det har varit. Allt har gått i ett. Det får bli bilder från dopet senare. I onsdags kväll syddes dopklänningen färdigt och igårkväll (sent) sattes de nya fina banden fast. Allt i sista sekunden. Så har väl större delen av dagen känts. Mitt i all magsjuka och fixande glömdes Linus doppresent bort. Förlåt Linus, men den som väntar på något gott.....

Elin skötte sig fint i kyrkan o grina nästan ingenting. Eller iaf när hon fick vatten på huvudet. Mickes övning igårkväll kanske gjorde sitt. Elin passar även på att tacka för alla fina presenter hon fått, även om hon inte riktigt hunnit bekanta sig med alla än. Elins mamma o pappa vill oxå tacka för all hjälp de fått under de här dagarna.


BVC-besök nr 8

När man är tre månader är det dags för ett besök på BVC igen. I måndags var det dags för de två första vaccineringarna, den ena sprutan innehöll vaccin mot difteri, kikhosta, polio och hib och den andra sprutan innehöll vaccin mot pneumokoccer (sånt som orsakar öron- och lunginflammation tex). Så mormor, du behöver inte vara orolig att jag ska få öroninflammtion nu när vi ska på babysim.

Först blev det vikt och längd som vanligt, prinsessan väger nu 6310g och är 59cm lång. Sedan var det dags för en smaskig sockerlösning o medan bvc-tanten letade efter en annan bvc-tant pratade mamma med mig om att det skulle sticka lite i benen, men att det inte skulle vara farligt alls. Hon ljög, det gjorde jätteont, jag skrek så att jag nästan inte fick luft. När mamma lyfte upp mig från bordet så gjorde det inte så ont längre o jag fick pussar o kramar av mamma, då kändes det mycket bättre :-)


Nyvaccinerad. Det lilla plåstret på låret syns nästan inte (har ju ett på andra låret oxå).

Elin tre månader

I lördags uppnådde Elin den ringa åldern TRE månader. Så här arg/söt är man då :-P


Elin sitter i soffan och pratar.


Elin arg i vagnen.


Elin trött och hungrig på skötbordet.


Jag överlevde!!

Jag överlevde magsjukan, även om det kändes minst sagt förj-vligt där ett tag. Visserligen bubblar det en del i magen fortfarande och jag är jättetrött, men det är väl inte så konstigt om man inte sovit eller ätit på ett helt dygn.

Misstänker att Elin oxå fått det, fast lite mildare. Hon som gör nr 2 bara varannan till var tredje dag, passade på igår när pappa var hemma för att ta hand om henne. Det var nog baj i varenda blöja han bytte (det gick åt ett par ombyten), hädanefter kanske hennes mage fungerar bättre. Sedan så sov hon i stort sett hela dagen, vilket hon gjort idag oxå. Så då har jag passat på o sova lite jag med.

Magsjuka

Nu härjar magsjukan på Ryttargången 1. Har tillbringat större delen av natten på toa, blä. Hoppas resten av familjen håller sig frisk till dopet. Det är först nu som jag känner att jag orkar nåt, tvingade Micke att stanna hemma från jobbet för att ta hand om Elin....

RSS 2.0