Smått o gott igen


Nybadad och nyfriserad av pappa. Man kan även ana monstertänderna i överkäken.


Elin hjälper mamma med att hänga tvätt. Sedan att hon stoppade in tvätten i tvättmaskinen igen istället för att hänga upp den spelar ingen roll.

Beroende

Var o klippte mig för en vecka sedan o frissan hade i något i mitt hår som skapade volym i flera dagar. Wow, tänkte jag, det får jag önska mig i födelsedagspresent. Efter ha tvättat håret, snott lite av Micke hårgeggamoja, blev jag återigen besviken. Volymen var borta o håret bara fett o äckligt.

I fredags var vi ute på Torp o småshoppade lite. Det visade sig att Bellbox (lr vad de heter) hade ta 3 betala för två. Vi slog till, Micke fick nytt geggamoja till sitt hår o jag fick två flaskor av det där frissan hade i.


Tigis Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo (bilden är från tigihaircare.com).

Det är helt perfekt till mitt hår o det bästa är att det inte går att skölja ur (man måste tvätta med schampo) o det går alldels utmärkt att sova två nätter utan att volymen försvinner.

Det jobbiga är att det försvann så mkt i flaskan när jag sprayade mitt hår igårmorse. Så jag är i stort behov av ett gäng sådana här flaskor, ett riktigt toppenförslag (enligt min åsikt) till en väldigt uppskattad födelsedagspresent :P Kanske en rockaholic, definitivt en Rockaholic-dirty-secret-dry-shampoo-holic ;)


Pappa-Elin 2-2

Just nu pågår en stor maktkamp hemma, mellan Micke o Elin. Maktkampen handlar om Elin ska sova eller icke sova.

För en vecka sedan lärde sig Elin att även resa sig i spjälsängen. Detta var tydligen väldigt spännande, för det gör hon heeeela tiden, hur trött hon än är. Det kan gå över timman utan att Elin somnar i sin säng. Har även prövat att låta henne sova i vår säng, men hon kryper bara iväg, helt lönlöst. 1-0 till Elin.

Micke byggde då in spjälsängen med hjälp av lakan och trädgårdsdynor, vips fanns det inget att ta tag i och Elin kunde sova sött. 1-1.Elin överlistade pappa idag och lyckades resa sig upp ändå.....2-1 till Elin. Efter lite justeringar på sängvadderingen är nu ställningen 2-2 o Elin sussar sött.


Katastrofdag

Igår var det en katastrofdag, ur Elins synvinkel. Allt är den där sommartidens fel, ja att den skulle bli utbytt till vintertid/normaltid.

Dagen började bra med sovmorron o Elin sov över vällingen tom. Vid halvtio-tiden fick Elin gröt, som vanligt. Därefter mat vid ett o sedan började klockan närma sig halvfem-snåret o det var dags för nästa mål mat. Inser då att vi inte ställt om klockan i köket, så klockan bara var halv fyra. Inte konstigt att Elin inte ville äta upp maten vid ett-målet, det hade ju bara gått 2,5 timma sen hon åt gröt.

Eftersom Elin var jättehungrig vid halv fyra fick hon en joggolino som slank ner på två röda. När det var dags för mat lite dryt en timme senare, var det inga problem heller.

Sedan var det dags för babysim o Elin var såååå trött när vi kom fram till Trollhättan. Ville inte riktigt vakna där bak i bilen. När vi kommer i vattnet plaskar Elin o Mio ikapp o blöter ner varandra fullständigt. Däremot var det inte lika roligt att göra övningarna. Inget passade damen, inte ens simringarna. Kan ju även tillägga att det inte bara var Elin som grinade, utan det grinades på många håll. Det enda som Elin ville göra var att hoppa i från kanten, så det tränade vi på i nästan en halvtimme.

Klädkatastrof

Imorse hade jag verkligen inget att ta på mig. De få kläder jag har kvar ligger i tvätten o så illa får det inte vara. För ett tag sedan gick jag igenom min garderob o slängde sådant som var trasigt, urtvättat o urvuxet (tro det eller ej, jag växer fortfarande). Totalt blev det 5 vanliga plastkassar. Det har resulterat i att jag har en i stort sett tom garderob.

Ett hett tips till min födelsedag är helt klart kläder......

RSS 2.0