Klockren böjning

Igår köpte vi lite talgbollar o hängde upp i plommonträdet utanför fönstret där matbordet är. Imorse när vi åt frukost sitter Elin och tittar ut genom fönstret och utbrister: "Titta, många många pippar!!"

Det hon menade var så klart många pippi....

Lucia på dagis

I söndags var vi o tittade på fotboll, inomhus såklart. Är inte riktigt årstid för utomhusfotboll tycker jag. Lite senare på em kändes Elin varm o mkt ritkigt på kvällen så hade hon feber o var jätteförkyld. Inget dagis på måndagen alltså. Likaså på måndagskvällen, feber. Inget dagis på Luciadagen heller. Meeen, ingen feber på tisdagsmorgonen så tomteluva o klänning åkte på o vi ner till dagis.


Där lussade fröknarna så fint för oss föräldrar. Vissa av barnen skrek sångerna, andra var ledsna o ville till mamma o pappa. Den som hade mest inlevelse tror jag var Elin. Hon hoppade, dansade, sjöng o gjorde rörelser till sångerna.


Sedan fick Elin följa med pappa hem igen o jag åkte till jobbet.

Elins 2-årsdag

Vi tjuvstartade Elins födelsedag redan dagen innan med paket till oss alla tre. Det var min mor o far som tyckte de var roliga. Här är hela familjen med utstyrseln.


Dagen efter väckte vi Elin med sång, paket o frukost på sängen.


En av favoriterna blev Hello Kitty mössan som hon bar hela förmiddagen. Sedan förståss cykeln (eller vad det nu kan vara i paketet), det enda hon ville ha när hon fyllde år.


I väntan på gästerna.


Tårtan.


Elin vill passa på att tacka för alla fina presenter hon fick.

Mickes födelsedag

Två dagar senare var det dags för Elin att gå upp tidigt igen för att sjunga den där sången, Ja må du leva. Inte för mamma denna gång utan för pappa. Han fick oxå frukost på sängen o paket. Sedan åt vi lite mer frukost gemensamt, packade en massa väskor o åkte till Vann för lite avkoppling o bad. Först tog vi ett kort badpass på förmiddagen för att äta medhavd lunch på hotellet.Därefter tog mina älsklingar en promenad i friska luften.


Sedan var det dags för ett simpass igen o nu hade Elin lärt sig precis hur simringarna fungerade.


Sedan strax efter bilden ovan fick vi verkligen testat hur bra Imsevimse-badbyxorna verkligen är. Vi märkte inte när Elin gjorde sina behov i poolen utan det som kom i byxan hade nästan helt lösts upp, men inget hade kommit ut i poolen som tur är.

Efter simningen så gick vi upp på hotellrummet för att göra oss fina inför kvällen. Jag köpte bodyscrub i spat så att vi skulle bli extra rena. Eftersom julbordet inte började servers förrän 19 var Elin redan då toktrött o inte alls sugen på att äta mat. Inte ens godiset från dessertbordet smakade bra. Lite senare började ett band spela och Elin dansade och dansade o ville inte alls gå upp på hotellrummet o sova.

Sim sim.


Elin verkligen älskade att simma runt på egen hand i poolen. I början var det lite läskigt, men när hon väl släppt gränserna ville hon inte gå därifrån. När hon skulle gå o lägga sig sprang hon in i duschen för att hon skulle gå o simma igen. Det var tom bättre på Vann än på Äventyrsbadet i Linköping.

Jag tror att båda min älsklingar var nöjda med vistelsen på Vann denna gången oxå.

RSS 2.0