Huvudfoting

Elin har i veckan ritat sin första huvudfoting. Det blev på gratulationskortet till kusinen Felix. Huvudfotningen är en avbild av just Felix. Syns längst ner till vänster. Uppåt på teckningen är till vänster. Först ritade hon Felix med två armar, sedan frågade jag om han inte skulle få några ben oxå, o det fick han.


Surr hos kyrkan

Inget emot Svenska kyrkan, men hur tänkte de här.....?


Vad jag vet så har jag varit myndig ett bra tag o vill de mig något kan de vill skippa vårdnadshavare, eller om de ville skicka något till mina föräldrar så är det ju helt fel stad tom. Det kanske skulle stått Elin istället för Helena...känns mest rätt måste jag få säga, men hur man än vänder o vrider på det så står det fel :P

Semestergöra

Andra saker vi gjort på semestern är:
Ätit middag på Snäckan med glass till efterrätt.


Varit på Trestad lekland o chillat i bollhavet.


Varit i Smögen o tittat på när Micke tog ut sin 30-årspresent. Medan grabbarna åkte båt, tog Elin o jag en promenad på bryggan o kikade på detta stabila hus.


En annan 30-årspresent var att åka go-cart. Det tyckte Elin var jättekul, men bilen var "inte lagom" för henne. Ska någon gång ta med henne på en Speedwaymatch oxå, hon hade nog gillat det med. Fast inte lika mkt som go-carten eftersom hon snabbt lärde sig vem som körde vilken bil o hejjade glatt på.


Tyvärr så öppnade himlen sig så fort finalracet börjat o det var ett gäng blöta killar som åkte därifrån.

Tradera är fina grejer

För ett tag sedan ropade jag in lite mer Duplolego till Elin på Tradera för en mindre peng. Undrar vem som tyckte det var roligast?

Havets hus o Lysekil

Det första riktiga utflyktsmålet på semestern blev Lysekil o Havets hus. Där spanade vi på fiskar o andra vattendjur.


Därefter mötte vi upp Elins kusiner, tog en fika o lät alla barnen leka i lekparken.


Vi tog färjan dit, då tyckte Elin att det var lite läskigt o ville gärna sitta kvar i bilen o hålla mamma i handen. På hemvägen var det dock andra bullar. Här spanar Elin o pappa efter andra båtar.


Tygtaket

Innan det blev semester lät Micke mig tillbringa en hel helg framför symaskinen. Micke fixade barnvakt när det var match o han lagade mat o fixade o donade hemma. Jag behövde inte göra något annat än att sy.

Här är resultatet.


Just nu håller jag på att sy ett till som vi ska ha över andra halvan. Det har dock tagit lite längre tid att sy, då vi bla annat tillbringa tre härliga dagar på stranden.

Viska

Igår när Elin hade duschat, ätit välling o hon sitter i mitt knä invirad i handduken säger hon:Mamma kom örat, jag ska viska. Sedan viskar hon i mitt öra "Jag älskar dig mamma" :D

Blogg.se suger

Ja, det är faktiskt deras fel att det inte blivit så mkt bloggande på sista tiden. Jag har det senaste i stort sett bara bloggat från telefonen. Man slipper då ett extra steg när man måste föra över bilder till datorn. Efter deras senaste uppdatering av blogg-appen så kan jag inte logga in på min blogg o därmed inte blogga med bilder. Visst man kan göra som jag gjort nu, logga in via hemsidan, men då blir det bara text för här kan man inte lägga till bilder från telefonen.


Deras ursäkt är att bloggar i det gamla systemet inte hunnit föras över till det nya....man kanske ska se till att ALLA bloggar förts över innan man gör en uppdatering....aja är det nån därute som vet om någon annan sajt har en app som fungerar?

Stolpe på stolpe

Många stolpar har det blivit under fotbolls-em. Skall så småningom bli en filt till Elin...


RSS 2.0