Färdigsydd

För lite drygt en vecka sedan började jag sy en dyna till Elins sulky. Då hon sover ganska mkt i den fortfarande tyckte jag att hon kunde få det lite mjukare.

Ska jag vara helt ärlig så är det nog nästan ett år sedan jag köpte tyg, galon, skumgummi o tråd. Detta efter ha hittat så enormt tråkiga dynor i affärerna. På detta sättet får man ju sin personliga prägel på vagnen oxå.

Det hela gick inte helt smärtfritt, men nu vet jag hur man borde gjort från början. Underlättar om man skulle få för sig att sy en till....


Det var en....

...dag på Cypern. Så börjar min bok Fyrvaktaren av Camilla Läckberg när Elin läser för mig. Hade varit spännande att få höra resten oxå.

Det där Cypern har verkligen fastnat hos henne. Det är ofta hon pratar om det fortfarande. Ska man tolka det som att det var en bra resa för henne...


Match nr 2

Låt matchen börja. Undrar vem Elin hejar på....Zlatantofs o matchande popcornskål.


Mååål

Tvn står på hemma med fotboll i bakgrunden medan jag o Elin läser bok. Eftersom klockan närmar sig läggdags säger jag till Elin "nä nu går jag ner o gör lite välling till dig, du får ropa om dom gör mål". Strax efter jag kommit ner ropar Elin "Mååål mamma".

Jag fortsätter med vällingen o tar med ny blöja o nattlinnet upp. När jag kommer upp har Frankrike kvitterat till 1-1. Elin hade allt koll, de gjorde mål när hon ropade.

Pappas fotbollstokiga tös....


Fina naglar

Idag åkte Elin o jag ut till Torp för att shoppa lite. Det fanns gott om parkering o det var inte så mkt folk. Värre var det när vi åkte därifrån.

Jag hittade som vanligt inget, men Elin köpte nattlinne, pyjamas, hårband o två stycken naglack. Sedan att mamma skulle kunna tänka sig att nalla lite på de hör inte hit :P

Genast när vi kom hem skulle det målas naglar. Här är resultatet.


Nationaldagsfirande

Igår var det ju ledigt från jobbet för att fira svenska flaggan bl.a. Vi bestämde oss för att åka ner till Gustafsberg för att fira, för mig iaf, ett traditionellt natinaldagsfirande. Micke plockade fram våra cyklar medan jag packade en väska.

Lagom till vi kom ner kom musikkåren och drillflickorna. Sedan var det tal, flaggutdelning o lite folkdans. O där satt vi på en filt i solen o myste.


RSS 2.0