Kalashelg

I lördags hade vi kalas för hela familjen. Elin hade beställt Hello Kitty tårta o det fick hon.


Girls only

Igår var det bara de stora tjejerna som fick vara med. Elin fick åka till farmor o farfar, medan vi åkte till Gbg för att umgås o äta lite mat. Nu är det strax dags för frukost sedan blir det shopping.


Kvällens projekt

Har ikväll roat mig med att sy en post-tidnings-, räknings-, VAB-pappershållare (eller vad man nu vill kalla den).


Favorit i repris

Medan Micke putsade murstocken så ville Elin cykla till lekplatsen vi var på igår. Trots branta backen så sa hon hela tiden, "mamma jag orkar", så inget gnäll alls. Efter en stund dök Micke upp oxå.


My first raglan

Idag fick jag ett oemotståndligt erbjudande. "Om jag får putsa skorstenen en gång i biblioteket så kan du få sy sen". Taget, resultatet blev min första raglan-tröja. Elin fick själv välja vilka tyger hon ville ha.


Body färdigsydd

För, ja det är väl säkert en vecka sen, började jag sy en body till Elins docka. För att inte dockan skulle frysa har hon haft en av Elins urvuxna t-shirtar som klänning så länge.

Eftersom mönstret "bara" gick ner till storlek 50 så fick jag minska det lite. Detta gjorde att passformen inte blev perfekt, men jag är rätt nöjd ändå :P


Cykeltur

Medan Micke grejade hemma så tog jag och Elin en promenad/cykeltur. Ville se hur hon bemästrade sin springcykel och pushade henne ganska hårt. Se om hon är redo för en cykel med trampor som hon så gärna vill ha.

Vi gick uppför en brant backe o hamnade på en lekplats tillslut. Lite jobbigt tyckte Elin att det var, så jag fick både hålla Elin o cykel i handen.


Lördagsgodis

Elin med sitt favoritlördagsgodis, "choklad med kaka". Det är bara chokladgodisar som gäller just nu. Efter spökfesten på dagis igår så blev hon såååå besviken när alla chokladgodisar var slut.


RSS 2.0