Influensan

Har kommit på besök till oss. För min del började det i onsdags redan, kände dock bara att det var något på g. På torsdagen kom ömheten i kroppen o på kvällen var jag helt utslagen.

I fredags låg jag hela dagen o inatt släppte äntligen värken. Vilken jag hittills tyckt varit värst. Däremot svor jag högt o innerligt (inombords så ingen skulle höra) när Elins näsa började rinna igår. Mkt riktigt började hon knorra inatt o imorse hade hon oxå feber.

Hon ville inte ens äta frukost, men efter en dos Alvedon var hon piggare o kunde äta både båtsmörgås med leverpastej och gröt.

Just nu när Micke är o spelar match måste jag erkänna att hon är piggast av oss. Hon är så snäll o hämtar vatten o lånar ut Kissen till hennes stackars jättesjuka mamma.

Baby o Barn mässan lär knappast få ett besök av oss detta år heller. Jag är såååå ledsen för det. Något som man sett fram emot så länge o så blir det inget. Först allt strul med magen, sedan kom migränen o nu när man börjar komma på fötter igen så detta skit. Mässan var iaf en liten ljuspunkt, men som även den har släckts....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0