Status

Hos familjen influensa är läget följande:
 
Elin är väl den som är piggast just. Dock har hon fortfarande förhöjd kroppstemperatur, äter inte riktigt och orkar inte riktigt med som vanligt. Däremot börjar hon bli rastlös av att vara hemma med två sjuka föräldrar. För att råda lite bot på hennes rastlöshet lovade jag henne att vi skulle åka och köpa nya tuschpennor igår (de hon har hade redan torkat). behövde ändå åka till apoteket. Så det var bara att rycka upp sig o åka.
 
Micke säger att han har feber o mår dåligt, men har ändå svårt att slita sig från jobbdatorn. Försöker övertala honom att det är bättre att vila o att man blir friskare fortare då. Men han är dessutom för rastlös för att vila o inse sitt eget bästa.
 
Jag är en sorglig histora. Eftersom jag är gravid får jag inte ta några bra mediciner överhuvudtaget och blir inte kvitt skiten. Visserligen är febern borta sen två dagar, men det är allt. Just nu sitter jag o väntar på att jag ska få bihåleinflammation. Får inte ut det sega snoret. På apoteket igår rekomenderade de vanlig nässpray o idag när jag ringde o pratade med vårdcentralen så tyckte de att jag skulle prata med de på apoteket. Det är härligt detta.
 
Idag är iaf sista dagen jag får vara hemma så imorrn blir det jobb igen. Alternativet antar jag är att vabba med Elin, men eftersom vi ändå ska på ultraljud imorrn så ska jag ju till Thn. Dagis är inte aktuellt för Elin, orken finns inte där än, så är det någon som kan umgås lite med Elin medan vi är på ultraljudet så vore det bra. Barn är nämligen inte välkomna dit. Fast å andra sidan så tror jag inte det skulle vara några problem. Bara att parkera henne på en stol med en telefon o bussen (=youtube) så kan hon sitta så en stund. I värsta fall får jag åka dit ensam....
 
Enligt 1177 så smittar influensan som mest innan man vet om att man har den o sedan 5 dagar efter utbrottet. Så varken Elin o jag smittar längre, det är väl precis på gränsen för Micke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0