Höstlovsgöra

I förrgår blev det ett besök till simhallen, bara Elin o jag. Oskar fick stanna hemma hos mormor o morfar. När hon tillslut fick välja mellan att åka hem till mormor o morfar igen eller åka vattenrutschkana, så fick jag äntligen upp henne i den. Det visade sig vara så kul att hon åkte själv redan efter två åk. Dock så åkte jag alltid efter henne o tur var väl det, för ena gången fick jag tre killar i ryggen (har fortfarande ont). De hade nog mejat ner Elin fullständigt o hon hade säkert börjar grina o aldrig mer velat åka.

Igår blev det Spöksagostund på biblioteket.


Lekplatslek, den här karusellen fanns även när jag var liten.Åså en lunchpåse från McD, men de glömde lägga ner en bok. Elin blev jätteledsen, så på hemvägen tog vi svängen förbi McD igen. Elin fick då TVÅ böcker som plåster på såren. Så tummen upp för McD i Västervik.


Sweeeet......not!!!

Hur gulligt som helst att han ska ligga o hålla i nappen.....ända tills han drar ut den, blir skitsur o ger mig det onda ögat (om nu bäbisar kan ha det). Precis som om det skulle varit jag som dragit ut den. Tro mig, det kan hända många gånger innan han slappnar av o somnar. Ibland hjälper det att fälla ringen uppåt, men får nog köpa Esska classic utan ring istället, den har ju iaf samma sugdel.
Ny garderob

Inte konstigt att inte nån hittar nåt att ha på sig i garderoben. Här har vi ett dagsverk. Ja sån lång tid tog det med pauser för mat o blöjbyten o lite lek.
Jobbångest

Idag efter babymassagen gick jag i solen o njöt o funderade lite. Det var dumt. Det hela slutade i ångest, om två veckor har jag gjort halva första ledigheten. Det är först nu man börjat få lite rutiner och aktiviteter, samt en början till lite nya kontakter. Inte vill man att det ska ta slut så snart!!! Det är ju sista gången, vill inte att det sluta så fort.

En liten tröst är iaf att det bara blir halvtid nästa höst, får nog ta en lååång semester oxå. Genast känns det mkt bättre, men inte bra.

BVC-besök nr 4 o 5

Igår var det dags för det femte BVC-besöket. Vikt o längd o sånt, dessutom var läkaren där för att göra en två-månaderskontroll. Allt gick fint o verkade som det skulle. Vikten var nu 6920g och längden 60,5cm att jämföras med förra besöket 6300g och 58,5cm.

Elin var 56,5 cm och vägde 5670g vid hennes två-månaderskontroll. Oskar väger alltså 1250g mer och är 4cm längre vid samma tidpunkt.

Lost and found

Ha, Elin hittade sina My little pony alldeles själv. Idag skulle hon packa skötväskan på sin dockvagn o hämtade en blöja o en vällingflaska. Men de fick inte plats för i väskan låg alla fem My little pony som varit borta. Dock så låg det inga röda pyjamasbyxor däri. De dyker förhoppningsvis upp de med.
Oskar två månader

I tisdags den 30/9, var Oskar två månader. Om man tyckte det gick fort med första barnet så är det ingenting mot racerfarten andra barnet har.


Länk till syrrans två-månaders-bild:
http://hlond.blogg.se/2010/january/elin-tva-manader-idag.html

Idol

Elin tittar på Idol när Miriam sjunger o säger: En sån BH vill jag oxå ha!!

Herregud hon är inte ens 4 år, hon ska inte ens tänka att hon ska ha nån BH...

RSS 2.0