Trånar

Ångrar fortfarande att vi köpte den vagnen till Oskar som vi gjorde. Kollar blocket varje dag ifall det skulle vara någon sådan vagn som jag vill ha till salu. Tyvärr finns det få och andrahandsvärdet är skyhögt fortfarande om det ens dyker upp någon här på västkusten. Aja, får väl hålla mig till tåls. Det är ju snart dags för sulkyn. Dock vill jag inte vända honom än, tycker han är lite för liten för det.


Påsk

Äggmålning, påskpuss o grejat i trädgården.

I söndags passade vi på att vara utomhus i det fina vädret. Placerade Oskar på en filt som han satt på i två sekunder. Det var bara att hämta hans regnbyxor o släppa han fritt. Det var inte helt lätt att krypa utomhus, marken var för ojämn o gräset killades på händerna först.

Inte helt oväntat parkerade Oskar nere vid staketet ut mot gatan o tittade på barnen som lekte hos grannen, på alla bilar som åkte förbi o allt annat som hände. Det var väldigt spännande där, för så satt han länge. 


Premiärcykeltur

För nån vecka sedan fick Oskar åka med på cykeln för första gången. Har man en storasyster så får man ta att det är rosa björnar på cykelhjälmen. men han klagade inte på det.

Som vanligt så slocknade han ganska snabbt, det gör han så fort han kommer utomhus. Har tom somnat i gungan två gånger.

Han missade iaf besöket på Tureborgsborgen och vitsippeplockningen.
KAOS

Ja, det var det som mötte mig när jag kom hem idag. Micke stod o trampade i dörröppningen o väntade på att få åka iväg till träningen. Oskar satt grinandes i sin stol med haklapp på o en burk värmd mat framför sig. Elin låg i soffan o var febrig o rödprickig från vattenkopporna o gnällde hon med.

Nu en timma senare har både jag o Oskar fått i oss lite mat o Elin har jag lyckats få i en mugg välling. Mat ville hon inte ha. Är så glad att vi fortsatt med välling till Elin, det får man alltid i henne oavsett hur sjuk hon än är.


Febrig, prickig Elin tittar på Bolibompa.

Oskar 8 mån

I helgen blev Oskar 8 månader och det firade vi med att åka till baby o barnmässan. Vid senaste i kontrollen på BVC i torsdags vägde han 10.3kg och var 71cm lång. Han fick även göra boelprovet o det gick bra.

Numer kryper han, sakta o lugnt haskryper han fram. Än inga längre sträckor, men trappgrindarna hålls stängda hemma hos oss. Han blir bara mer o mer svårfotograferad...och älskar sin storasyster, vill vara med henne heeeeela tiden. Lämnar hon rummet börjar han grina.

Hans spyande blir bara mindre o mindre, vilket är skönt då spyorna inte luktar jättegott sedan han började med mat. Vi undviker mat med tomat och fruktpuréer utan ger färsk kravmärktfrukt istället. Då går det bra.
RSS 2.0