Träningsvärk Allan

Efter lördagens TRX/Rip har jag haft en sån enorm träningsvärk idag. Detta ihop med min (fortfarande) ömma svanskota då jag sitter för mkt, har gjort att jag knappt kunnat gå normalt.

För att bli av med träningsvärken gav jag järnet på dagens CXworx. När passet bara är 30 min, så går det alldeles utmärkt. Mådde riktigt illa direkt efteråt, men jag gjorde som aporna o tog en banan.

Dock är träningsvärken kvar. Kanske lite mer rörlighetsträning hade varit bättre.

Två av två

Idag efter jag varit o tränat tog jag fram Elins pottstol. Tänkte att Elin började tidigt kissa på pottan vid varje blöjbyte. Även om Elin var äldre än Oskar när hon började så var de ungefär lika stora.

Har iaf satt Oskar på pottan två gånger idag och båda gångerna har han kissat ganska omgående. 

Elin blev helt paff o småfnissade lite när hon fick se att Oskar faktiskt kissat på pottan. Sedan tyckte hon att vi skulle åka o köpa kalsonger till Oskar. Jag fick dock förklara att det tar ganska lång tid för bäbisar att lära sig att vara utan blöja o att Oskar får nog ha blöja på sig ett tag till.

Det var iaf roligt att se Elins reaktion.

Sim sim

Ikväll for vi till Vänersborg för att testa deras drop-in babysim. Men nä, det var inget för oss. Fullt med föräldrar o barn i åldrarna 3 mån till 3 år. Som tur var brydde sig Oskar mest om mig o leksakerna, så det gick bra. Efter exakt 25 min började han gnugga ögonen, så då gick vi upp. Han ska ju orka duschen oxå.

Inte nog med att det var mkt folk, jag gjorde tydligen fel oxå. Fick inte hålla Oskar på det sättet som vi fick lära oss på Elins babysim o inga direkta gemensamma övningar/hinderbana. Fasiken, ungarna ska ju lära sig nåt oxå. Så vi får väl plaska på för oss själva o lära Oskar samma saker som Elin.

Puss på mig

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är.....
Pusslande

Hit o dit o fram o tillbaka. Ja, så har väl eftermiddagen o kvällen sett ut.

Oskar vaknade strax före 05:00 imorse o ville äta. Jag ammade o myste lite med honom innan jag åkte till jobbet. Eftersom han vaknat så tidigt, var ja på jobbet tidigt oxå. Det passade bra, för när jag körde in bilen på garageuppfarten stod Micke o barnen o väntade. In med ungarna i bilen o mot sportlife och dans för Elin. Hem o äta, lägga Elin o göra Oskar natteklar, möta upp Micke (som varit o tränat) i dörren, åka till frissan o klippa bort småtofsarna som jag stört mig på hela veckan. Plocka bort lite disk, äta lite igen, gå och lägga sig. Det var denna tisdagen det. 

Biltvätt

Oskar tyckte det var väldigt spännande i biltvätten idag. Dessutom fanns det en massa spännande knappar att trycka på.Elin däremot tyckte det inte var lika spännande.Stor bäbis

Oskar är ingen liten pyttebäbis längre. Igår satte vi in bilbarnstolen i i40n då jag ändå låter babyskyddet sitta kvar när jag tar ur Oskar. Det blir liksom lite lättare då. Dessutom är ju en bilbarnstol mkt säkrare än ett babyskydd, nu när han sitter så fint.

Då babyskyddets andrahandsvärde inte är det bästa så bestämde vi oss för att ge bort det till behövande kompisar. Hoppas att de även nappar på adaptern o liggdelen till barnvagnen, då de funderar på att köpa en Emmaljunga. Det är så skönt att bli av med alla prylar som bara står o är i vägen.


Är så nöjd med nya bilen, inga problem att ha två bakåtvända bilbarnstolar. Finns gott om utrymme fram oxå.

Idag när vi var på BVC, satt Oskar så fint på golvet i väntrummet o undrade varför den pyttelilla bäbisen, som oxå väntade, lät så mkt.
30-minuters Oskar

Det är så länge Oskar sover åt gången på dagtid, 30 minuter. Man kan ställa en äggklocka, så exakt är det. Nu har han väl 3-4 st sovpauser om dagen. Elin var precis lika dan.

Jag har märkt att han blir vansinnig när han vaknar, precis som om någon väckt honom o gör sina somnaknorrläten emellan. I förrgår lät jag han ligga o grina en stund för att se om han lyckades somna om, med det gick inte. 

Igår la Micke honom innan han åkte till träningen medan jag o Elin var ute. Knappt efter 30 min vaknade han. Jag klädde på honom, tog med han ut i vagnen. Där somnade han o sov säkert en timma till.

Idag la jag honom i sin säng, där sov han medan jag duschade efter träningen. Efter 30 min vaknade han vansinnig (oväntat). Jag lyfte då över honom till vår säng och lade mig jämte. Direkt började han knorra o efter en liten stund somnade han om. Wiiiiie!!! Ska jag vara ärlig så slumrade jag till oxå :P Syrran o pappan är på bio, så man får passa på. Nu är det snart 1,5 timma sedan han somnade om o han sover fortfarande........
RSS 2.0