Två

På tu man hand på balkongen och lyssnar på Playtones som spelar på Uddevallakalaset.Tjejmys

Häromkvällen hade Elin o jag lite tjejmys innan läggdags. Vi fick drinkar som pappa gjort åt oss o sedan målade vi naglarna. Elin fick även lite läppstift o lite rosa på ögonen. Dessutom fick hon låna mammas stora blomhalsband. Hon tyckte hon var sååååå fin.
Oskar hos tandläkaren

Under semestern har Oskar även hunnit med sitt första tandläkarbesök. Eller iaf hos tandhygienisten. Hon fick tom känna o titta på Oskars alla åtta tänder. Bonusen var en helt ny tandborste, Oskar älskar nämligen att borsta tänderna.På speedway

Heja Västervik!!Ass

Ass, ass, ass!! Så sa Oskar när han satt o tittade på när jag öppnade Elins glass på Ikea där vi åt på väg hem från Västervik.

Pappa Micke fick gå o hämta en egen glass till Oskar så han fick smaka lite.Mammas lekstuga

Idag for vi till Loftahammar och besökte gammelfarmor o hennes hus. Givetvis ville barnen kika på/leka i mammas (min) lekstuga.
Han pratar på riktigt

Mama papa, hör vi nu varje morgon från Oskars rum. Ja om inte Elin hälsar på o underhåller honom i spjälsängen.

Mera Rhodos

Life hacker

Idag när Oskar o Elin fick mat på maxi i Thn, så fick jag ta till mitt första riktiga life hacker. Hade lagt skötväskehaklappen i tvätten efter resan o där stod vi utan haklapp. Dock låg det en oanvänd plastpåse, en sån som man lägger frukt i, i vagnen. Knöt den runt Oskars hals o vips hade vi en haklapp.
Rhodos

Vi har tydligen hamnat på världens största sunwing. Inget jag spanade efter när jag bokade, utan gick på kortast transfer o kortast flygtid. Allt för att göra plågan så kort som möjligt.
Vi har det toppen, varmt o skönt. Igår visade termometern vid ena poolområdet 32 grader, men då det blåser så mkt så är det inte så farligt. Dessutom ligger Elin i vattnet mest hela tiden, så inga värmeutslag eller röda svullna kinder där inte.

Oskar tar värmen riktigt bra han med, sover dock lite mer än vanligt. Fast det är väl inte så konstigt med alla nya intryck hela tiden. Oskar var även den enda på hela flyget som fick åka första klass, egen säng o allt.Igårkväll när det bara var 23 grader så frös vi o jag fick hämta en tröja till Elin.

Igår tog vi även ett dopp i havet o Elin tyckte det var så mysigt att hon ville vara där hela dagen idag. Så idag blir det en heldag på stranden.

RSS 2.0