Närgångna objudna gäster

Idag mellan skurarna tog jag med mig barnen ut en sväng. Medan jag ägnade nån minut till Elin, så snabbt som attan var det någon som kröp fram till en o började pilla på den. Slemmet var inte nådigt att få bort från hans händer.

Dessa hittade jag nyss, väldigt påträngande.


Nu får det sluta regna!!!


Första hårklippningen

Förra helgen tyckte jag det var dags. Överhåret som han haft sedan han föddes var lååångt och behövde klippas så att det blir lite mer EN frisyr o inte två.

Det var inte helt lätt, men några tofsar fick jag allt klippt.
Girls only

Idag är jag, Elin o alla andra på Torp. Vi shoppar de sista viktiga grejerna inför resan. Som muta fick Elin välja vart vi skulle äta o inte helt oväntat hamnade vi på Ikea.

Elin har alltid velat sitta vid de höga borden, så det gör vi idag när lillebrorsan inte är med.
Inte så långt kvar

Nu är det inte så långt kvar till "längst ner på listan".Äta själv o massor

Oskar vill mer o mer äta själv och han blir vansinnig om han inte får samma mat som vi. Så först får han en burk med mat o sedan en tallrik med vår mat som han får sitta o plocka med själv.

Idag fick han äta gröt själv för första gången.Vagnstallet

Jag är väl lite av en barnvagnsnörd och köper o säljer barnvagnar. Är väl inne på sjunde vagnen eller nåt sånt. 

Idag sålde jag vår Emmaljunga Ozone. Ingen har väl varit jättenöjd med den. Fungerade jättebra så länge vi hade liggdelen, men när vi satte på sittdelen så blev tyngdpunkten fel o välte jättelätt på ojämt underlag. Det sista har dessutom Oskar inte gillat att varken sitta eller sova i den, så då blev det tack o adjö.
Istället består vårt vagnstall av två Kronan, Kronan Sulky (som vi köpte till Elin) och Kronan Duo. Duon köpte jag på blocket för två veckor sedan, såg knappt använd ut då deras dotter inte gillat att åka vagn.


Har ju under våren även sålt vår Emmaljunga Edge och Chicco Liteway. Paraplysulkyn har vi inte använt sedanjagvetintenär, har nog inte haft något behov av den då vår sulky blir så liten när man fäller ihop den att den har agerat som resevagn. Den ska även följa med till Rhodos nästa helg, ingår ju en sån bra reseväska när man köper den.Verkar lovande
Nationaldagen

Vi spenderade den del av dagen som det var uppehåll på med att fira nationaldagen. Först packade jag vagnen med fika o lättare lunch, sedan promenerade vi till stan. Ja Elin ville cykla på sin springcykel så det fick hon.

Därefter tog vi båten till Gustavsberg där själva firandet ägde rum. Båtturen uppskattades mkt av båda barnen, likaså picknicken vi hade i grässlänten framför scenen. Elin tyckte det var supermysigt och var jätteduktig hela tiden.
Finaste brudparet...

....och bestman. Tack för att vi fick vara med på er stora dag!!RSS 2.0