Förstöraren 😣

Elin gav upp innan vi ens börjat typ. Lyckades sedan få ihop en fin bana, men men.....o nu vill ingen leka med mig.Björnbär

Björnbär är supergott, så gott att man plockar o äter så fort man får chansen. Vet inte hur många gånger jag visat honom de svarta mogna, men de röda omogna plockas de med. Ofta spottas de dock ut igen.
Elin blir lite avundsjuk på honom o plockar hon med, säger att det är jättegott, låtsas att hon äter o slänger i buskarna. De är så olika där, Oskar äter allt o Elin är den kräsna typen. Dock har de en sak gemensamt när det gäller mat, ägg äter ingen av de.

Stavning o tatueringar

Medan jag lagade mat satt Elin och ritade trodde jag. Helt plötsligt kommer hon fram till mig o säger att hon har en överraskning. Hon håller då fram sina armar som är fullklottrade. Mamma, jag ville ha en tatuering. Suck....som tur var var det en bra bläckpenna som gick att tvätta bort.

En stund senare tittar jag till henne igen för att se så hon inte hittar på fler rackartyg. Då har hon ritat detta.
Sedan frågar jag vad hon skrivit, Amelie säger hon då. Jag frågar om hon känner någon som heter så. Ja fröken på den andra avdelningen som vi hälsade på. Jag tror att ena fröken där heter Annelie, om jag inte minns helt fel....


RSS 2.0