Det här med att gå ut/rymma

Idag på jobbet ögnade jag lite i en Metro som låg på lunchbordet. Fastnade lite för den här notisen.

Det skulle kunna varit Oskar. Igår när Elin hade sin bästis på besök, så glömde jag låsa dörren efter hon kommit. Oskar var på sitt rum o lekte o jag stod i köket o lagade mat. 

Helt plötsligt känner jag ett kallt drag längs golvet. Rusar ut i hallen o hittar Oskar ståendes i hallen med Inez rosa gummistövlar på sig, sträckandes efter Elins paraply. Dörren är mycket riktigt öppen o Oskar känns lite fuktig av regnet. Det var regnet som fått honom att gå in igen, han behövde ju ett paraply.....

Så är det någon som passerar IKEA, får ni jättegärna köpa Patrull Klämma förlängningsdel (förlängningsdel till den grinden vi har så den passar ytterdörren). De är nämligen slut här o de vet inte när de kommer in igen, tydligen något fel med den senaste leveransen.

Kan vara gött o ha till sommaren, då vi har dörren öppen typ jämt men vill ha ungen inne. Förra sommaren hade vi grinden i dörrposten innanför ytterdörren, blockerandes vägen till toa. Då låste vi inte grinden helt, för inte ens Elin får upp den då. Känns som om det är nödvändigt nu.

Påsk 2015

Snöigt värre på väg till mormor o morfar. Påskkärring på väg till Blåkulla som fördriver tiden med klassisk dvd.


Äggmålning vid frukost på påskafton.


Snabbvarianten av äggmålning, äggvästar, som ska ner i kokande vatten.


Klart!

Vi besökte även dagisets gård o lekte där, ända tills Elin gick lite för långt ner i diket. När vi kom tillbaka hade påskharen gömt påskägg i trädgården o vi hann precis hitta äggen innan det började hagla o regna.


Flickvännen

Oskar har en tjej på dagis som han är väldigt förtjust i. Alicia heter hon och är några månader yngre, men ibland tröttnar hon på honom, tycker antagligen han är efterhängsen. De är på varandra hela tiden, oftast är det inte kramar som gäller. Micke får tog ta ett snack med Oskar om hur man går tillväga med tjejer. 

Imorse tog det max 30 min innan han fick dagens första rejäla känga. Dock snubblade han på väg till dagis och märket han har i pannan är från vurpan. Så här ser han ut nu vid middagen, 11 timmar senare.
RSS 2.0