Bråkiga killen

Efter sommarlovet har Oskar börjat bråka med barnen på dagis. Stor som liten, spelar ingen roll. Fast ger man sig på syrran som snart är 6 år, så kanske inte 4-åringarna på dagis är så stora längre.

Det Oskar gör är puttas, slåss o rivs i ansiktet på sina kompisar 😔. Igår morse lovade han att vara snäll mot kompisarna o det hade gått hyfsat bra. 

Imorse stod han där o nickade o lovade att han skulle vara snäll mot kompisarna idag igen. Frågade Oskar när jag kom hem om han hade varit snäll mot barnen som han lovat. Han skakade då på huvudet o sa nä. Putta.

Aja, han var ärlig o förstod att han gjort fel. Ett steg i rätt riktning 😋.

Snart klar

Snart är vi faktiskt klara med köksrenoveringen som vi började med för snart två år sedan. Drömmen om svart-vit-rutigt golv har gått i uppfyllelse. Dock fick drömmen om en snygg tapet på synliga baksidan av köksön, ge vika för täcksidor i samma material som luckorna.Sedan har jag typ sedan dag ett i huset stört mig på metallisterna och kakelraden som tidigare ägare lagt i skarven mellan köket och matplatsen. Var tidigare en vägg här som plockats ner. Vi flytspacklade lite, införskaffade oss en nivålist och en tröskellist i ek, så nu ser det betydligt bättre ut.


Sedan hoppas vi att vi förlänger sommaren lite genom denna gröna härliga matta.
Schack matt

Första strykningen svart, första omgången klar.....
RSS 2.0