Flygplan

Om ni inte ser det, så har Oskar ritat tre flygplan, när han hälsade på hos mamma på jobbet. Dock så vred appen på bilden, neråt är till vänster.
Tonåringen

Här hemma har vi en tonåring i miniformat. Det slås i dörrar, det spottas, det kastas saker (vet inte hur många märken vårt golv fått bara de två senaste dagarna) det slåss o sparkas och det hatas. 😔

Idag började det redan imorse när fröken-jag-hatar-byxor inte ville ta på sig de byxor Micke tagit fram. Då häller man vatten på byxorna så de blir dyngsura och man måste byta.

Sedan fortsatte det när jag hämtade henne på skolan, hon ville stanna kvar o leka med sina kompisar. Till klockan 18 skulle hon stanna kvar. Som protest släpade hon sin ryggsäck på marken hela vägen till bilen, sedan blev hon ledsen för den blev smutsig 😒.

O eftersom vi har tv-förbud här hemma fram till Bolibompa börjar, så satte hon på tvn med väldigt lågt ljud (så att jag inte skulle märka det) medan jag lagade mat. Då Oskar varit för tyst för länge frågade jag Elin vad han gjorde. Hon svarade glatt att han tittar på tv. Gick raka vägen och stängde av tvn och helvetet var lös igen 😓.

De här utbrotten tar så mkt kraft från en, vissa dagar är man helt slut. Men man får se det från ljusa sidan, vi har gått från 2 timmar per utbrott till ca en kvart tjugo minuter......😁

Det värsta är ju att minimannen ser allt detta och eftersom Elin är hans stora idol, så gör ju han lika dant..... 😤 Bara idag har han slitit av mig glasögonen två gånger och spottat mig i ansiktet minst lika många ggr 😓

Min önskelista

Hmm....det här med att man önskar sig större o dyrare saker ju äldre man blir håller i sig. Just nu står det så här på min önskelista:
Iphone6
Regnställ från Haglöfs (just DET som jag tittat ut)
Elcykel från Crescent
Dragkrok till i40n
Nytt rum till Oskar på övervåningen
Ny liten toa på övervåningen
Nytt badrum i Oskars rum
Hyundai i20 eller Toyota Yaris (spelar ingen roll vilken, bara den har klimatanläggning)

Kanske dags att börja spara..... 😔


RSS 2.0