På festival med barn

Det är något jag varmt rekommenderar. Vi har haft hur kul som helst. Elin var helt lyrisk första kvällen o delade ut kramar o pussar högt o lågt till mig o Micke. Hon trivdes som fisken i vattnet. Hon hittade även en kompis som hon lekte med mellan uppträdandena.

Första kvällen missade jag att man inte fick ha med sig barnvagnar in, så jag tog med mig två stycken tom. I den ena somnade sedan Oskar gott till Thomas Stenström.
Självklart höll vi oss på betryggande avstånd från scenen och hörselskydd användes.

På lördagen fick Elin o Oskar sova hos farmor o farfar så fick jag o Micke se både Bob Hund, Miriam Bryant, Ida Redig o Movits!

#uss16

Härliga citat

För ett tag sedan när vi var i omklädningsrummet på simskolan, så kom det fram en tjej i Elins ålder o säger "vilken söt unge du har" syftandes på Oskar. Kunde inte låta bli o le o svara "vad söt du är som säger så fina saker".

Sedan igårkväll när barnen sitter i soffan o tittar på Bolibompa så ställer jag mig o dansar till uppträdandet på tv. Det är inte det att jag skymmer tvn på något sätt men Oskar säger mammaaa. Jag bara dansar, svarar jag. Mammaaaa, sluta. 😂

Sommarens soliga dagar

Förra året typ missade jag värmeböljan eller iaf kvällshänget man lätt gör på altanen utan att frysa, detta fick inte hända i år. 

Både i torsdags o igår har jag o barnen åkt till stranden direkt efter dagis/skola o så har Micke kommit dit när han slutat.
Vi har haft det hur gött som helst och även hunnit med litealtanhäng med.


O så har vi promenerat o hälsat på kvarterets alla värmeslöa katter.

Innan det blev sådär underbart varmt, så passade barnen på att träna inför strandjoggen.Han skulle ha sina springskor på sig och tog på sig Elins gamla Kavat-sandaler.

 

RSS 2.0