Helt plötsligt händer det

Igår var Oskar pappas pojk. Helt plötsligt efter 3,5 år av mammagrisande så skulle han göra allt med pappa. Han o pappa skulle handla fika, de skulle även leka o spela spel. Mamma dög inte.


Det är lite så att man som mamma drar en lättnadens suck när det händer.


Fy sjutton

Denna magsjuka som vi dragits med i över en vecka är nog en av de värsta jag varit med om. Så den som inte vill läsa mer om magsjuka kan sluta läsa nu.......

Oskar började natten till förra söndagen, kräktes tre gånger sedan var det bra. Luktade dock apa, men han blev återställd superfort för att vara han.

I torsdags var det min tur, började med att jag hade lite svårt att få i mig frukosten. Illamåendet kom i vågor samtidigt som ett magknip bara blev värre och värre. När jag hade ätit lunch, så hade jag så ont i magen att jag var tvungen att åka hem. Enligt chefen ska jag ha varit askgrå i ansiktet. Väl hemma parkerade jag på badrumsgolvet för då mådde jag så dåligt, efter en stund lugnade det ner sig och jag gick o lade mig i sängen. Ett par timmar senare lossnade det och det var en sådan lättnad.

Var lite sliten under fredagen och började äta lite smått. Mådde hur bra som helst under lördagen och åt som vanligt. På kvällen börjar magen svullna upp igen och det hela börjar om igen, dock i ett mycket mycket mildare format, men ändå.

Inte nog med det, vid 05:30 på söndagen blir jag väckt av Elin som säger att hon mår dåligt. Den lilla stackarn kämpar sedan i över 14 timmar med illamående och försöker kräkas flera gånger, innan det väl lossnar för henne.

Nu hoppas jag innerligt att Micke slipper detta, samt att Oskar inte får detta igen. Hemma har vi skurat toaletter med klorin så fort någon varit där och händerna tvättas till förbannelse. Det är tur det finns handkräm :)

RSS 2.0