Snart tandlös

Igårkväll så tyckte Elin att det var dags att plocka ut tanden till vänster om framtänderna i överkäken. Den var för lös sa hon.


Hoppas nu framtänderna kommer ner snart då hon varit tandlös så länge nu.Trött

Idag blev jag väckt 04:24 av att "jag hör inget" o så massa grin. Killen lyssnade på sagor på sin telefon när han somnade och fatttade inte att han typ sovit hela natten, utan trodde att någon stängt av sagan. 😒


Han fick komma upp till oss o tillslut slutade han grina. Men kunde inte somna om. Han skulle ha vatten, han var varm, han skulle ha täcke precis som Alfons Åberg. Eftersom han dessutom fortfarande är dunderförkyld, så tyckte jag han var värd lite nässpray med. Sist jag gav honom nässpray så stod den på mitt nattduksbord, men givetvis inte nu. Går en sväng i huset o letar, men den finns inte någonstans. Frågar Micke om han sett nässprayen, lika sur som vanligt när han blir väckt, får jag ett nej. Sedan mumlar han nåt om vuxennässpray. Går då bort till hans nattduksbord o vad står inte där om Oskars nässpray. 😒Kan ju tillägga att det inte är första gången som han beslagtagit barnnässprayen, detta trots att det är olika färg på texten.

Tillslut somnar Oskar 2 min före väckarklockan ringer, så nu är det bara att gå upp o åka till jobbet. 😴RSS 2.0