Gah

Idag vill jag inte ha barnet. Allt är skit, har inget tålamod alls. Har tom googlat abort. Micke har sovit på soffan inatt för att jag är så "frånvarande", dvs somnar tidigt och hinner liksom inte tänka ordet sex innan jag slocknar fullständigt. 

Innan missfallet var jag hur glad som helst över att vara gravid. Såg så fram emot detta och blev riktigt ledsen när missfallet kom. 

Nu när jag blivit gravid igen, så kände jag inte riktigt samma glädje, utan var lite mer återhållsam. Tänk om det händer igen.  Idag gick jag in i vecka sju och är bara deprimerad, vill inte alls ha ett barn till och nästan hoppas på ett missfall igen. Hur fan kunde det bli så här?


Vinter blev vår

I helgen blev det verkligen påtagligt att det kanske är dags att rota fram lite andra ytterkläder än overall o vinterkängor. 

Paniken som infinner sig, Elin har inga skor eller stövlar. Men så kom jag på att hon fick ju nya skor i höstas o så köpte jag ju nya stövlar med uttagbart foder på rean i vintras. Våren är räddad. 

Till lillebror är det bara att öppna garderoben o se vad som finns. Som tur är så har han (än så länge) inget emot att ärva från storasyster. Letade fram ett par svarta gummistövlar med rosa detaljer. Dessa tyckte han var såååå fina att han promt skulle ha med de till dagis imorse.  Sedan har han fått en hel del nya grejer emellanåt med.  Och han har tur att hans syster älskar blått oxå, så att allt inte är rosa. 

Lillebror har även redan börjat planera vilka han ska bjuda på sitt 5-årskalas. Meja, Alicia, Inez, Juni. Bara tjejer, han gillar bara tjejer, för killar är inte snälla, de slåss 😳

På’t igen

Jag är så sjukt nervös, inte alls så sprudlande glad som sist. Glömmer tom av det med jämna mellanrum. På annandagen när vi kom hem från Västervik och påskfirande där. Två streck betyder att det finns någon därinne. Tar nog inget för givet längre. Vill inte ens ringa barnmorskan och skriva in mig på mvc. Gjorde tom ett digitalt test igår och det stod klart och tydligt Gravid 3+, dvs att jag varit gravid i mer än tre veckor.  (null)RSS 2.0