Shoppat till bäbis

Denna veckan har jag shoppat o shoppat till bäbisen. Det mesta begagnat dock eller på superrea, så helt ruinerad har jag inte blivit. 

Började i lördags med kläder till bäbis på barnloppisen i stan. Hittade även världens finaste Pomp-de-lux klänning till Elin för ynka 50kr, så den fick oxå åka med. 

Sedan fick ett gäng Halvan-böcker, en hästbok och en Lassa-Maja bok följa med hem oxå. Lasse-Maja läser Elin ju ut på en kväll, så tänkte hästboken skulle vara lite mer att bita i. O det var det, den tog hela TRE kvällar för henne att läsa ut. Det var den längsta bok hon någonsin läst 😂 När hon väl börjat läsa en bok, så är hon svårstoppad. 

Sedan har en Baby-wrap till babyskyddet kommit hem med. En gravid/bärjacka ligger o väntar på mig på Jacobs. 

(null)

(null)

(null)


Igår kom en annons på en Leander-vagga ut på Facebook med till vrakpris. Så den köpte jag igår då jag suktat efter en sådan sedan Oskar var bäbis, men tyckt att priset varit lite väl saftigt. Vill inte ha stora spjälsängen framme till bäbis, den tar alldeles för stor plats. Så det här blir perfekt med en vagga både uppe o nere. 

På Facebook har jag även hittat en sovpöl och en mjuklift. Oxå till vrakpris som jag ska hämta på fredag. O en Stokke Newborn som kommer vilken dag som helst. 

Det är så skönt att få bockat av lite prylar. Nu är det nästan bara vagn o babyskydd kvar (av det som behövs den första tiden). Babygym o lite sånt kan vänta. Tomten kanske kommer med det till bäbisen 😇

Bilder kommer


Besatt

Jag har blivit helt besatt av alla prylar som vi "måste" ha. Sitter med telefonen i handen jämt o surfar, jämför, kollar priser, blocket, säljgrupper på Facebook, marketplace mfl. 

Allt jag vill ha kostar ju självklart en massa pengar, trots att jag letar begagnat. Sedan får jag beslutsångest, vilken vagn ska vi ha, vad får den kosta, vilken jacka ska jag köpa, vad får den kosta osv osv. Samtidigt som det definitivt är sista barnet så vill man ju "unna sig" allt det man missat med de två andra. 

Just nu vill jag bara köpa allt, så jag kan släppa allt sedan. Men kan jag verkligen köpa allt nu? Risken att det inte går så bra är ju fortfarande stor. Är ju bara i vecka 25. 

Det är sjukt jobbigt. Att vilka en massa o sedan bara bli förvirrad o få beslutsångest 😩

Puss o kram från velpottan


RSS 2.0