Shoppat till bäbis

Denna veckan har jag shoppat o shoppat till bäbisen. Det mesta begagnat dock eller på superrea, så helt ruinerad har jag inte blivit. 

Började i lördags med kläder till bäbis på barnloppisen i stan. Hittade även världens finaste Pomp-de-lux klänning till Elin för ynka 50kr, så den fick oxå åka med. 

Sedan fick ett gäng Halvan-böcker, en hästbok och en Lassa-Maja bok följa med hem oxå. Lasse-Maja läser Elin ju ut på en kväll, så tänkte hästboken skulle vara lite mer att bita i. O det var det, den tog hela TRE kvällar för henne att läsa ut. Det var den längsta bok hon någonsin läst 😂 När hon väl börjat läsa en bok, så är hon svårstoppad. 

Sedan har en Baby-wrap till babyskyddet kommit hem med. En gravid/bärjacka ligger o väntar på mig på Jacobs. 

(null)

(null)

(null)


Igår kom en annons på en Leander-vagga ut på Facebook med till vrakpris. Så den köpte jag igår då jag suktat efter en sådan sedan Oskar var bäbis, men tyckt att priset varit lite väl saftigt. Vill inte ha stora spjälsängen framme till bäbis, den tar alldeles för stor plats. Så det här blir perfekt med en vagga både uppe o nere. 

På Facebook har jag även hittat en sovpöl och en mjuklift. Oxå till vrakpris som jag ska hämta på fredag. O en Stokke Newborn som kommer vilken dag som helst. 

Det är så skönt att få bockat av lite prylar. Nu är det nästan bara vagn o babyskydd kvar (av det som behövs den första tiden). Babygym o lite sånt kan vänta. Tomten kanske kommer med det till bäbisen 😇

Bilder kommer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0