Blä blö vita lamm

Hade idag en pissdag på jobbet. Tappade allt när datorn startade om sig av sig själv utan att förvarna. Två timmars arbete åt helvete o jag som redan hade ganska välfyllt schema dagen till ära. Både lämnat o hämtat barnen idag, så då finns det liksom inte tid för sådana missöden. 

O nu sitter jag här med blocket o deppar för att vi bestämt att vi inte ska köpa någon husbil i år. Husvagn vill jag verkligen inte ha o Micke vägrar att tälta mer. Så i år blir det nog ingen semesterresa alls. O så blir jag ännu mer deppig. 

Nä, nu får jag gå ner o fixa lite mat till monstren innan Wildkids börjar. Monster är de allt, som imorse när jag lämnade Oskar fick jag ingen puss o kram för att jag "var otrevlig". Hela den historien började med att jag inte fick hjälpa honom på med skorna, utan han ville själv. Sedan började han vela o fjanta sig. Då tröttnade jag o gick o körde ut bilen ur garaget. Nä, då var det fel för jag inte hjälpt honom med skorna så han kunde sätta sig i bilen medan den stod i garaget. 😒Ja, ni fattar vad jag har att jobba med liksom. 😤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0